We use cookies to improve your browsing experience on our website.
Please visit our Privacy Notice for more information about cookies and how we use them. We recommend that you accept the use of cookies for better navigation.

Acelity – Personvernerklæring – EØS (Island og Norge)

 
Gjeldende versjon: 11. desember 2018

Denne erklæringen inneholder informasjon om:

1. Omfang
2. Formål
3. Personopplysninger og/eller sensitive personlige data vi samler inn
4. Hvordan vi bruker personopplysninger / sensitive personlige data og hvordan vi rettferdiggjør dette
5. Personopplysninger eller sensitive personlige data vi deler
6. Hvordan vi oppbevarer og beskytter personopplysninger
7. Internasjonale dataoverføringer
8. Dine rettigheter og valg
9. Oppbevaringsperioder
10. Oppdateringer av denne EØS-personvernerklæringen
11. Hvordan du kan kontakte oss
12. For mer informasjon
13. Brudd

1. Omfang

I denne personvernerklæringen for det europeiske økonomiske området (EØS), betyr «Acelity» Acelity L.P., Inc. og deres datterselskaper, spesifikt Acelity-konsernet.
Omfanget til denne EØS-personvernerklæringen dekker alle Acelity-operasjoner som er basert i Island og Norge. De respektive selskapene som er ansvarlige for personopplysninger i Island og Norge er oppført i Vedlegg A nedenfor.

Hvis du befinner deg i et land eller område som ikke er oppført i Vedlegg A (som for eksempel et EU-land hvor vår separate EU-personvernerklæring gjelder), kan du lese den personvernerklæringen som gjelder for ditt land eller område. Våre personvernerklæringer for forskjellige land og områder er tilgjengelige her.

2. Formål

Personvernet våre kunder, forhandlere og leverandører, og pasienter som bruker våre produkter eller tjenester, samt besøkende til nettstedene våre er viktig for oss og vi er forpliktet til å beskytte og opprettholde personvernet ditt.

Denne EØS-personvernerklæringen forklarer hvordan Acelity behandler personopplysningene og/eller de sensitive personlige dataene dine og, spesielt, detaljer om hvordan vi samle inn, lagrer, bruker, behandler, overfører eller oppgir, og gir det tilgang til, endrer, sletter eller begrenser behandlingen av personopplysningene og/eller de sensitive personlige dataene dine. Denne EØS-personvernerklæringen gjelder personopplysningene og/eller sensitive personlige dataene dine uansett hvordan vi samler dem inn, for eksempel, enten om de samles inn gjennom nettstedene våre, når du tar kontakt med kundestøtten vår, når du sender en jobbsøknad til Acelity, når du bruker ett av produktene eller tjenestene våre eller når du utfører tjenester for eller leverer produkter til Acelity.

I forbindelse med denne EØS-personvernerklæringen er «personopplysninger» enhver informasjon om en identifisert eller identifiserbar levende enkeltperson. Personopplysninger som avslører en enkeltpersons rase eller etniske opprinnelse, politiske meninger, religiøse eller filosofiske tro, fagforeningsmedlemskap og behandlingen av genetiske data, biometriske data for det formål å foreta en unik identifikasjon av en naturlig person, data som omhandler helse eller data som omhandler en enkeltpersons sexliv eller legning, refereres til i denne EØS-personvernerklæringen som «sensitive personlige data».

3. Personopplysninger og/eller sensitive opplysninger vi samler inn

Datatypen vi samler inn fra deg vil være avhengig av hva slags interaksjon du har med oss:

  • Fra kundene og leverandørene våre:

Når du er en kunde eller leverandører, kan vi samle inn følgende typer av personopplysninger i forbindelse med vår interaksjon med deg: fullt navn, navn på arbeidsgiver, arbeidskontaktdetaljer (inkludert adresse, telefonnummer, faksnummer og e-postadresse), kontonummer, finansiell informasjon (inkludert kortnummer, kortutløpsdato, bankdetaljer og MVA-nummer), kredittkontrollinformasjon, logo, bilder, biografier og CV-er for undervisningsprogrammer, kontaktdetaljer (inkludert start- og sluttdato for produktutleie), forsikringsinformasjon og bestillings- og leveranseinformasjon (som forsendelseslokasjoner),

  • Fra pasienter som bruker våre produkter og tjenester:

Når du er en pasient som bruker produktene eller tjenestene våre kan vi samle inn følgende personopplysninger eller sensitive personlige data om deg: navnet ditt, fødselsdato, dødsdato, kjønn, adresse, telefonnummer, personnummer, skadedetaljer (inkludert beskrivelser, mål og bilder), annen helserelatert informasjon, terapiinformasjon (inkludert terapidato, reseptinformasjon og diagnose), og helseforsikringsdetaljer,

  • Fra jobbsøkere:

Når du søker på en jobb hos Acelity kan vi samle inn følgende personopplysninger: fullt navn, kontaktdetaljer (dvs. adresse, telefonnummer og e-postadresse osv.), fødselsdato, detaljer om førerkort, passdetaljer, arbeidstillatelse hvis aktuelt, ansettelseshistorikk og detaljer om utdannelse, navn og kontaktdetaljer til referanser, detaljer om nærmeste pårørende (ved nødstilfeller), bankdetaljer, skattekode, tidligere ansettelse ved Acelity-avdelinger. Informasjon som ikke er relevant for søknaden blir ikke samlet inn og

  • Fra besøkende til våre nettsteder:

I tillegg til opplysningene som du aktivt oppgir til oss gjennom nettstedene våre (for eksempel ved å fullføre nettskjemaer eller be oss om å huske preferansene dine), kan vi samle inn visse personopplysninger ved hjelp av automatiserte metoder som for eksempel informasjonskapsler, internettagger, nettvarder og liknende metoder for datainnsamling når du besøker nettstedene våre.
Informasjonskapsler er filer som nettsteder sender til datamaskinen din eller andre Internett-tilkoblede enheter som en unik identifikasjon av nettleseren din eller for å lagre informasjon eller innstillinger på enheten din. Nettleseren din kan fortelle deg hvordan du blir varslet når du mottar visse typer av informasjonskapsler eller hvordan du kan begrense eller deaktivere visse informasjonskapsler. Vær oppmerksom på at det ikke er sikkert at du kan bruke alle funksjonene til nettstedene eller de nettbaserte tjenestene våre uten informasjonskapsler.

I forbindelse med å samle inn informasjon gjennom informasjonskapsler, kan serverne våre logge informasjon om nettlesertypen og -versjonen, i tillegg til domenet som du får Internett-tilgang fra. Vi registrerer også adressen til nettsiden som refererte deg til nettstedene våre og IP-adressen til enheten du brukte for å koble deg til nettstedene våre. Vi logger også informasjon om interaksjonene dine med nettstedene, som for eksempel hvilke sider du besøker, datoen og klokkeslettet du besøker, søkebegreper du brukte og koblinger du trykket på. For å kontroller hvilke nettservere som samler inn informasjon ved hjelp av automatiske metoder, kan vi plassere tagger på nettsidene våre som kalles «nettvarder», disse er små filer som kobler nettsider til spesifikke nettservere og informasjonskapslene deres. Vi kan også sende instrukser til enhetene din ved hjelp av JavaScript eller andre dataspråk for å samle inn de personopplysningene vi beskriver ovenfor. Vi kan bruke tredjeparts nettanalysetjenester på nettstedene våre, som for eksempel de til Google Analytics. Disse tjenesteleverandørene hjelper oss med å analysere hvordan besøkende bruker nettstedene. Informasjonen vil får for dette formålet (inkludert IP-adressen din og annen informasjon som er innsamlet gjennom automatiske metoder) blir gjort kjent for eller samlet inn direkte av disse tjenesteleverandørene. 

Leverandørene av tredjeparts programtillegg og widgeter på nettstedene våre, som for eksempel innebygde videoer og verktøy for deling på sosiale nettverk, kan bruke automatiske metoder for å samle inn informasjon om bruken din av nettstedene og interaksjonene dine med disse programtillegg og widgeter. Denne informasjonen er underlagt personvernerklæringene eller erklæringene til leverandørene av programtillegg og widgeter.

Vi bruker følgende typer av informasjonskapsler:

Navn på informasjonskapsel

Formål ved informasjonskapsel

Økt/vedvarende informasjonskapsel

ASPNET_SessionID

Brukes av nettstedet for å spore interaksjonene til en besøkende på nettstedet mellom deres nettleser og nettstedet

Økt

SC_Analytics_Global_Cookie

Brukes for å spore brukerens nettleserhistorikk

Vedvarende (10 år)

_ga

Brukes for å skille individuelle brukere som har besøkt nettstedet

Vedvarende (2 år)

_gat_gtag_UA_82397930_5

Google Analytics-informasjonskapsel som brukes for å spore brukerinteraksjoner

Vedvarende (3 måneder)

_gid

Google Analytics-informasjonskapsel som brukes for å spore brukerinteraksjoner

Vedvarende (4 timer)

Sxa_site

Avgjør hvilket nettsted brukeren forespurte. 

Økt

__RequestVerificationToken

Antiforfalskningstoken

Økt

Privacy-notification

For å avgjøre om popup-meldingen for godkjenning av informasjonskapsler må vises

Vedvarende (90 dager)

Decline_check

For å avgjøre om brukeren har godtatt bruken av informasjonskapsler

Vedvarende (90 dager)

Vi vil innhente ditt samtykke i den utstrekning som kreves av lokal lov før vi samler inn dine personopplysninger ved hjelp av informasjonskapsler eller andre liknende automatiske metoder.

Vær også oppmerksom på at nettstedene våre kan inneholde koblinger til tredjeparts nettsteder som ikke er underlagt EØS-personvernerklæringen eller våre standarder og prosedyrer for personvern. Vær oppmerksom på at vi ikke er ansvarlige for, og vi anbefaler heller ikke, innholdet eller personvernet til disse tredjeparts nettstedene. Vi anbefaler på det sterkeste at du gjennomgår personvernerklæringene til slike nettsteder før du bruker dem.

Generelt sett kan vil samle inn de ovennevnte personopplysningene eller sensitive personlige dataene fra enkeltpersoner når de:

  • tar kontakt med oss på telefon, e-post eller gjennom nettstedet,
  • administrerer eller endrer kontoene deres,
  • abonnerer på eller mottar nyhetsbrevet vårt eller kampanjematerialer eller registrerer seg for en postliste, og/eller
  • deltar i spørreundersøkelser eller konkurranser og andre salgsfremmende aktiviteter.

Videre kan vi samle inn personopplysninger på flere forskjellige måter avhengig av hva slags interaksjon du har med oss:

  • Fra kundene våre når de:

- forespør å levere og/eller levering av våre produkter eller tjenester,

- forespør et tilbud på våre produkter eller tjenester,

- arrangerer betaling for bruk av våre produkter eller tjenester,

- registrerer seg for og/eller deltar på et av våre undervisnings- eller opplæringsprogrammer, eller

- sender inn en søknad om stipend for undervisning eller forskning.

  • Fra våre forhandlere eller leverandører, når de inngår en kontrakt for leveranse av produkter eller tjenester til oss, i tillegg til under utførelsen av en slik kontrakt.
  • Fra pasienter som bruker våre produkter og tjenester, vi kan samle inn personopplysninger eller sensitiver personlige data i løpet av den kliniske behandlingsprosessen direkte fra pasienten ved bruk av våre produkter og tjenester, og også fra deres behandlende lege, klinikk, sykehus, helsepleieleverandører, behørig autoriserte representanter og leverandører av helseforsikringer.
  • Fra jobbsøkere når de søker på en jobb hos Acelity via post eller på andre måter, i tillegg til rekrutteringsagenter som vi har iverksatt og fra referanser som har blitt oppgitt av jobbsøkere for å støtte deres jobbsøknad (når aktuelt blir det bedt om tillatelse fra søkeren før vi tar kontakt med tidligere arbeidsgivere).
  • Fra besøkende til våre nettsteder, når de besøker og benytter våre nettsteder og andre nettsider som vi eier og administrerer.

Fra tid til annen kan du være i stand til å besøke nettstedene våre eller forholde deg til oss anonymt eller med en pseudonym. Vær allikevel oppmerksom på at hvis du ikke gir oss visse personopplysninger som vi trenger, kan vi ikke levere de produktene eller tjenestene du trenger.

4. Hvordan vi bruker personopplysninger / sensitive personlige data og hvordan vi rettferdiggjør det

  • Vi behandler personopplysninger når det er nødvendig i forbindelse med legitime interesser for oss og/eller en tredjepartspartner, bortsett fra når en slik interesse overstyres av interessene eller de grunnleggende rettighetene og frihetene til enkeltpersoner, som følgende:

1. Innsamling og analysering av produktytelse, tjeneste og pålitelighetsdata,
2. Organisering av utdannelses- og opplæringsarrangementer for helsepersonell i forbindelse med bruken av produktene våre,
3. Utførelse av markedsundersøkelse og produktutvikling,
4. Vurdering og behandling av søknader om stipender for utdannelse og forskning,
5. Opplæring av våre ansatte, og
6. Utførelse av våre interne forretnings- og administrasjonsprosesser, for eksempel regnskapsføring, revisjon og administrasjon av mesterdata.

  • Vi behandler også personopplysninger når det er nødvendig for å overholde våre forpliktelser under lokal nasjonal gjeldene lover, inkludert vår lovfestede og finansielle rapportering, rapportering av utilsiktede hendelser og skatteforpliktelser.
  • I tillegg behandler vi personopplysninger når det er nødvendig for utførselen av en kontrakt som enkeltpersonen er en del av eller for å kunne foreta tiltak i henhold til forespørselen til enkeltpersonen før kontraktinngåelse, som følgende:

1. Tjenesteleveranse og ordrefullføring, for eksempel levere produktene våre til sykehus for bruk med pasienter og arranger for henting og leveranse av våre produkter til pasienter i deres hjem,
2. Samarbeide med behandlende leger, spesialister, sykehus og helsepleieleverandører i forbindelse med leveransen av produktene eller tjenestene våre til pasienter og deres pågående behandling ved hjelp av produktene eller tjenestene våre,
3. Samarbeide med leverandører av privat helseforsikring,
4. Tilretteleggelse og administrasjon av behandlingen av pasienter ved hjelp av våre medisinske terapiprodukter i deres hjem,
5. Fakturering, kontobehandling og utførelse av inkassofunksjoner,
6. Samle inn og behandle betalinger, inkludert behandling av kredittkortbetalinger,
7. Utføre kredittkontroller,
8. Levere kunde- og/eller teknisk støtte og andre kundebehandlingsfunksjoner (for eksempel tilrettelegge for tilpasning, aktivering, vedlikehold og administrasjon av en pasients bruk av produktene våre),
9. Behandle forespørsler eller klager og løse tvister, og
10. Engasjere og samarbeide med foredragsholdere og konsulenter for medisinske undervisningsprogrammer.

  • Til sist behandler vi personopplysninger når enkeltpersonen har gitt (uttrykkelig) samtykke for behandlingen av hans eller hennes personopplysninger for ett eller flere spesifikke formål. Dette er tilfellet for følgende formål:

1. Markedsføring av produktene eller tjenestene våre gjennom post, eller når du har gitt oss samtykke til dette, over på telefon, e-post, tekstmelding eller andre etablerte elektroniske metoder,
2. Alle andre formål som vi har informert deg om når datainnsamlingen foretas.

I tillegg til formålene oppført ovenfor, kan vi bruke personopplysninger og/eller sensitive personlige data som er innsamlet fra deg når du besøker våre nettsteder til å:

  • levere bedre nettstedstjenester og tilpasse nettstedet basert på dine preferanser og interesser,
  • opprette statistikker og analysere trender om bruken av nettstedene våre,
  • utføre markedsundersøkelse,
  • opprette rapporter for intern bruk for å utvikle programmer, produkter, tjenester og innhold, og
  • levere samlede «trafikkstatistikker» og «responsrater» til tredjeparter.

Acelity begrenser behandlingen av dine personopplysninger og/eller sensitive personlige data til det som er helt nødvendig for det formålet de er innsamlet.

5. Personopplysninger eller sensitive personlige data vi deler

Acelity deler personopplysninger eller sensitive personlige data med følgende tredjeparter under særlige forhold:

  • til andre medlemmer av Acelity-konsernet (inkludert de som kan befinne seg utenfor EØS eller Sveits) på et behovsbasert grunnlag for å utføre globale forretningsaktiviteter,
  • til tredjepartspartnere som vi engasjerer for å hjelper oss med å drive vår forretning – som for eksempel budtjenester og andre leveranseselskaper for å arranger levering/henting av produktene våre, leverandører av lønningstjenester, inkassobyråer og andre parter som hjelper med inkassofunksjoner, eksterne partnere som støtter leveransen av våre utdannelsesaktivteter/sertifiseringer,
  • til våre profesjonelle rådgivere, inkludert advokater, regnskapsførere, skatterådgivere og revisorer,
  • til rettshåndhevende autoriteter og/eller tilsynsorganer, domstoler eller andre tredjeparter som ellers er underlagt eller autorisert i henhold til loven og/eller for å løse klager eller tvister både internt og eksternt eller for å overholde enhver undersøkelse av én av disse organene,
  • hvis vår virksomhet blir solgt, omstrukturert eller integrert med en annen selskapsgruppe, til den nye eieren, for bruk på samme måte som angitt i denne EØS-personvernerklæringen og,
  • enhver annen person for alle andre formål som vi har informert deg om når datainnsamlingen foretas.

Visse personopplysninger til pasienter som bruker produktene eller tjenestene våre vil også bli delt med deres behandlende leger, spesialister, sykehusansatte, tredjepart helsepleieleverandører, helsepleiere, behørig autoriserte representanter og leverandører av private helseforsikringer.

Før Acelity deler noen personopplysninger og/eller sensitive personlige data til en tredjepart, vil vi foreta rimelige trinn for å sikre at tredjepartspartnere vil tilstrekkelig beskytte slike opplysninger på en måte som er i samsvar med denne EØS-personvernerklæringen. Videre, når Acelity er avhengige av en tredjepart for alle eller enhver del av behandlingen av dine personopplysninger og/eller sensitive personlige data, vil de ta rimelige forholdsregler for å sire at slike tredjeparter har implementert rimelige tekniske og organisasjonsmessige tiltak for å sikre at personopplysninger blir beskyttet mot utilsiktet eller ulovlig ødeleggelse eller utilsiktet tap, endring, uautorisert deling eller tilgang og mot alle andre ulovlige former for behandling.

Alle tredjepartspartnere til Acelity er påkrevd til å begrense deres bruk av denne informasjonen til det formålet den ble gitt. Når dette kreves av lokale nasjonale lover, vil Acelity innhente samtykke før de deler opplysninger med tredjeparter, inkludert den samme gruppen av selskaper.

6. Hvordan vi oppbevarer og beskytter personopplysninger

Sikkerheten til dine personopplysninger og/eller sensitive personlige data blir gitt høy prioritet. Vi har implementert egnede tekniske og organisasjonsmessige tiltak for å sikre et sikkerhetsnviå som er tilrettelagt risikoen, inkludert både fysiske og elektroniske sikkerhetstiltak, inkludert:

Utførelse av konsekvensutredninger for datasikkerhet når behandling kan føre til høy risiko for rettighetene og frihetene til enkeltpersoner,

  • Pseudonymisering og kryptering av personopplysninger, spesielt ved overføring av sensitive data,
  • Egenskapen til å sikre pågående konfidensialitet, integritet, tilgjengelighet og motstandsdyktighet ved behandling av systemer og tjenester, som for eksempel ved informasjonslagring på sikrede nettverk som er i samsvar med industristandarder, som bare er tilgjengelige for de ansatte som har spesielle rettigheter til slike systemer,
  • Egenskaper til å gjenopprette tilgjengeligheten og tilgang til personopplysninger i god tid hvis det skulle oppstå et fysisk eller teknisk problem,
  • En prosess for regelmessig testing, vurdering og evaluering av effektiviteten til tekniske og organisasjonsmessige tiltak for å sikre sikkerheten,
  • Bruken av passord, låst oppbevaring, skap ved driftede fasiliteter og sikrede oppbevaringsrom.
     

Alle elektroniske data, fysiske dokumenter, skjemaer og andre personopplysninger som oppbevares blir oppbevart sikkert og, når de ikke lenger er nødvendige, makulert og/eller avhendet på andre måter, med mindre annet kreves av lokale nasjonale lover.

7. Internasjonale dataoverføringer

Vi kan overføre dine personopplysninger og/eller sensitive personlige data til mottakere utenfor EØS eller Sveits, for eksempel når vi lagrer opplysningene dine på servere som befinner seg ved hovedkvarterene våre i USA. I alle tilfeller skal Acelity ta alle nødvendige forholdsregler for å påse at alle personopplysninger og/eller sensitive personlige data som overføres til mottakerland utenfor EØS eller Sveits får et tilstrekkelig beskyttelsesnivå som påkrevd av databeskyttelseslovene i EØS og Sveits. Acelity har implementert de nødvendige internasjonale dataoverføringsavtalene basert på de standard kontraktsbetingelsene til EU.

8. Dine rettigheter og valg

Når det gjelder dine sensitive personlige data vil vi be om ditt uttrykkelige samtykke når dette kreves av lokale nasjonale lover.

Hvis du gir oss personopplysninger og/eller sensitive personlige data til andre enkeltpersoner, for eksempel en lege som leverer helse- eller terapiinformasjon fra enkeltpersoner, samtykker du at du har informert de gjeldende enkeltpersonene og/eller deres juridiske representant om delingen av deres opplysninger til oss og har fått deres samtykke for en slik deling. Du kan tilbakekalle ethvert samtykke du tidligere har gitt oss.

Du kan be om tilgang til personopplysningene og/eller de sensitive personlige dataene vi har om deg eller forespørre at vi korrigerer, endrer eller begrenser behandlingen. Du har også rett til å rette eller slette, underlagt kravene til opptaksbevaring. Du kan også ha rett til dataportabilitet, rett til å ikke være underlagt automatisk beslutningstaking som produserer juridiske effekter som profilering i tillegg til klagerett til databeskyttelsesmyndigheter.

Du kan også motsette deg behandlingen av personopplysningene dine for direkte markedsføringsformål eller motsette deg til enhver tid av legitime grunner behandlingen av personopplysningene dine eller sensitive personlige data, og vil overholde preferansene dine i fremtiden. For å utøve disse rettighetene kan du send en e-post til privacy.office@acelity.com.

Hvis du er en helsepleiearbeider kommer vi til å bruke personopplysningene dine for markedsføringsformål av våre medisinske produkter eller tjenester eller for å informere deg om nye produkter, kampanjer eller arrangementer, inkludert opplæringsøkter som vi mener kan være av interesse for deg. Vi vil innhente ditt samtykke til deltakelse for bruken av personopplysninger for markedsføringsformål, når dette er påkrevd av lokale nasjonale lover. I et hvert tilfelle kan du alltid avmelde deg hvis du ikke lenger ønsker å motta markedsføringskommunikasjon fra oss ved å:

  • skrive til oss ved å bruke kontaktdetaljene vi har angitt i markeksføringskommunikasjonen (eller ellers angitt i Vedlegg A) og informere soss om at du ikke lenger ønsker å motta dette markedsføringsmaterialet,
  • i forbindelse med enhver direkte markedsførings-e-post, kan du klikke på «avmeld»-koblingen på bunnen av hver e-post, eller
  • informere din faste Acelity-representant.

Vi vil forta alle rimelige trinn for å sikre at personopplysninger og/eller sensitive personlige data som vi oppbevarer om deg er nøyaktige, fullstendige og oppdaterte. For å sikre at vi har de mest oppdaterte personopplysninger kan du ta kontakt med oss ved å skrive til oss på kontaktdetaljene i Vedlegg A eller sende oss en e-post på privacy.office@acelity.com når opplysningene dine endres.

9. Oppbevaringsperioder

Vi vil oppbevare personopplysningene dine i den tidsperioden som er nødvendig for å fullføre formålene som er beskrevet i denne personvernerklæringen, med mindre en lengre oppbevaringsperiode er påkrevd av loven. I tillegg, avhengig av forholdene i hvert tilfelle, kan personopplysninger bli oppbevart frem til tidsbegrensingen for når juridiske krav kan bli rettet mot oss.

10. Oppdateringer av denne EØS-personvernerklæringen

Acelity evaluerer deres EØS-personvernerklæring fra til annen og forbeholder rettigheten til å endre EØS-personvernerklæringen når som helst og uten forvarsel. Vi vil publisere endringer til denne EØS-personvernerklæringen på nettstedene våre. Ved å fortsette bruken av våre produkter, tjenester eller nettsteder, eller ved å fortsette med å gi oss dine personopplysninger eller sensitive personlige data etter at den oppdaterte EØS-personvernerklæringen har blitt publisert på våre nettsteder, bekrefter du at du samtykker disse endringene.

11. Hvordan du kan kontakte oss

Hvis du har spørsmål eller klager knyttet til et brudd på personvernet ditt eller har spørsmål om måten vi behandler dine personopplysninger eller sensitive personlige data, kan du ta kontakt med oss ved å sende en e-post til hvilket som helst av selskapene i Acelity-gruppen som er oppført i Vedlegg A på privacy.office@acelity.com.

12. For ytterligere informasjon

For ytterligere informasjon om denne EØS-personvernerklæringen kan du ta kontakt med samsvars- eller IT-avdelingen eller se «Relaterte ressurser» som finnes i toppteksten til dette dokumentet.

13. Brudd

Samsvar med denne EØS-personvernerklæringen for Acelity-representanter er påkrevd. Overhold av denne EØS-personvernerklæringen er et kontinuerlig krav for enhver ansatt ved Acelity og et kontinuerlig krav for å opprettholde et profesjonelt forhold med Acelity for enhver Acelity-entreprenør. Brudd på denne EØS-personvernerklæringen kan føre til disiplinære tiltak som kan lede til og inkludere terminering av ansettelse eller andre engasjement. Acelity-personell som er usikre på om en aktivitet er tillatt under denne EØS-personvernerklæringen skal rådføre seg med deres leder eller en representant fra samsvarsavdelingen. En ansatt som observerer eller mistenker et brudd på denne EØS-personvernerklæringen skal rapportere dette så snart som mulig. Acelity forbyr represalier mot enkeltpersoner som rapporterer samsvarsbrudd.

 

VEDLEGG A – Kontaktinformasjon for Acelity-avdelinger

I forbindelse med denne EØS-personvernerklæringen finner du nedenfor landsspesifikke kontaktdetaljer for Acelity-avdelinger.

Land

Ansvarlig Acelity-avdeling

Adresse

Island

KCI Europe Holding B.V.

Papendorpseweg 95

Utrecht, Nederland 3528 BJ

Norge

KCI Medical AS

c/o Visma Services Norge AS
Postboks 342 Sentrum
Oslo, Norge, NO- 0101